Leather Patchwork Herringbone 140×200 cm

432,00 

2 varastossa

Leather Patchwork Herringbone 140×200 cm

432,00 

 Nopea toimitus kotiin 1-3 arkipäivässä
Paytrail logo   Osta nyt, maksa myöhemmin

Upea nahkamatto, jossa harmaan- ja ruskeansävyiset nahkapalat on ommeltu näyttäväksi kalanruotokuvioksi.

Materiaalit
100% naudanvuotaa, taustalla villahuopa

Koko 140 x 200 cm

Hoito
Nahkamaton säännöllinen hoito hellävaraisella, karvan kasvusuuntaisella, imuroinnilla ja tekstiiliharjalla harjaamalla sekä tuulettamalla, pitävät mattosi kauniina pitkään. Myös nahkamatot pitävät lumikylvyistä. Taljassa oleva luontainen rasva hylkii kosteutta ja likaa hyvin, mutta mikäli matto pääsee tahriintumaan, on tahranpoistossa nopea reagointi tärkeää. Poista nestemäiset tahrat mahdollisimman pian nukkaamattomalla liinalla painelemalla. Kiinteämpiä tahroja voi koettaa poistaa varovasti karvan kasvusuuntaan rapsuttamalla. Tämän jälkeen tahrakohtaa voi pyyhkiä nihkeällä (ei märällä!) mikrokuituliinalla ja harjata tekstiiliharjalla karvan kasvusuuntaan.

Jos matto kostuu, jätä kuivumaan tasaiselle alustalle. Vältä altistamista voimakkaalle valolle. Pesu mattopesulassa. Anna ammattilaisen arvioida oikea pesutapa matolle.

Lisäksi 
Mattoja valmistetaan sekä koneellisesti, että käsinkudottuina tai -solmittuina. Ainoastaan käsinvalmistetuissa matoissa on se ”aidon maton” tuntu, sillä jokainen matto on yksilöllinen. Mahdolliset pienet inhimilliset virheet tai vaihtelut kudonnassa vain lisäävät tuota tunnetta. Siksi myymme käsintehtyjä mattoja. Maton koko voi poiketa ilmoitetusta +/- 5% ns. käsityövaran vuoksi.

Olemme osa Care & Fair organisaatiota, sillä haluamme tukea kestävää kehitystä ja artesaaniosaamista alueilla, joissa matonkudonta ja -valmistus on vahva osa perinnettä. Järjestön avulla tuemme matonkutojaperheitä saamaan parempaa terveydenhuoltoa ja koulutusmahdollisuuksia lapsilleen. Kaikki nahkamattomme sekä käsinkudotut ja -solmitut mattomme valmistetaan valitsemiemme kutojien, osaavien artesaanien ja tarkistamiemme kutomoiden käsissä. On sanomattakin selvää, että mattomme tehdään ilman lapsityövoimaa.

Color

Kuviolliset

Material

Nahka, Villa

Size

140×200