Adoran tarina

Laadusta ja tyylistä tinkimättä

Jo 20 vuoden ajan olemme tarjonneet laadukkaita ja kauniita sisustustuotteita asiakkaillemme. Tinkimätön tyylitaju ja rakkaus materiaaleihin ovat ohjanneet toimintaamme alusta saakka.

Aloitimme maahantuonti- ja agentuuriliikkeenä, ja edustamme yhä valikoitua joukkoa kansainvälisiä sisustustekstiilimerkkejä. Nykyään meillä on myös oma design-mattomallisto, josta olemme erittäin ylpeitä.

Matoissamme yhdistyy suomalainen design, eurooppalainen tyylitaju ja itämainen artesaaniperinne. Jokaisen maton valmistusta edeltää huolellinen suunnittelu- ja tuotekehitysvaihe, joiden aikana varmistamme maton olevan tyyli- ja laatustandardiemme mukainen. Valitsemme materiaalit tarkoin ja kiinnitämme huomiota jokaiseen yksityiskohtaan. Luonnonmateriaaleista valmistetut, käsinkudotut mattomme kestävät aikaa ja katsetta.

Yksityisasuntojen lisäksi tuotteemme ovat päässeet kaunistamaan maamme parhaita hotelleita ja ravintoloita sekä useita arvokohteita.

Itämaista artesaaniosaamista kunnioittaen

Adoran matot valmistuvat intialaisten ja turkkilaisten luottokumppaniemme osaavissa käsissä, sukupolvelta toiselle siirtynyttä käsityöperinnettä vaalien.

Laadukkaat materiaalit punoutuvat kauniiksi matoksi ikiaikaisen artesaanitaidon keinoin, solmu solmulta ja sidos sidokselta. Jokainen matto on kunnianosoitus tuolle artesaaniperinnölle – ja uniikki luomus, joka tuo omistajalleen iloa vuosiksi.

Vastuullisesti ja välittäen

Me uskomme, että eettisyyttä ja rehellisyyttä ei pidä unohtaa milloinkaan.

Teemme yhteistyötä vain luotettavien kumppanien kanssa. Olemme valinneet käyttämämme kutomot henkilökohtaisesti, ja paikallinen edustajamme varmistaa jatkuvasti, että kaikki valmistajamme noudattavat kansainvälisiä eettisiä sääntöjä työssään.

Olemme mukana kestävää kehitystä edistävässä Care & Fair -hyväntekeväisyysjärjestössä. Järjestön kautta tuemme matonkutojaperheitä, jotta niiden lapset saisivat käydä koulua ja kaikilla olisi pääsy terveydenhoitoon.

Adoran maton ostaessasi voit olla varma, että tuote on paitsi hyvin tehty, se myös tekee hyvää. Mattomme tuovat kestävää hyvää oloa niin sinulle kuin tekijällensäkin.