Villamatto Kilim Beduin, multi 205×284 cm

1 080,00 

Villamatto Kilim Beduin, multi 205×284 cm

1 080,00 

 Nopea toimitus kotiin 1-3 arkipäivässä
Paytrail logo   Osta nyt, maksa myöhemmin

Kuin tuulahdus aavikolta, jossa päivät ovat paahtavia ja yöt kylmiä. Näihin olosuhteisiin villa on mitä parhain materiaali. Tämän ovat nomadit tienneet jo vuosisatojen ajan. Kilim Beduin matto on ollut riittävän ohut helposti mukana kuljetettavaksi ja tiiviin kudontansa vuoksi suojannut tehokkaasti. Tänä päivänä se tuo sopivasti eksoottisen vivahteen sisustukseesi. Yksittäiskappale.

Materiaalit
90% villa, 10% puuvilla

Koko 205 x 284 cm

Hoito
Arjessa villamatto on varsin huoleton. Villa on luontaisesti likaa hylkivä materiaali, kuiduissa itsessään olevien luontaisten rasvojen vuoksi. Perushoidoksi riittää säännöllinen imurointi ja tuuletus. Lumipesua villamatto suorastaan rakastaa! Jos matto kostuu, jätä kuivumaan tasaiselle alustalle. Vältä altistamasta voimakkaalle valolle.

Tahranpoistossa nopea reagointi on aina parasta. Neste kannattaa imeyttää kevyesti painelemalla jonka jälkeen hellävarainen pesu haalealla vedellä, joko Marseille- tai sappisaippuaa avuksi käyttäen. Voimakasta hankaamista kannattaa välttää, ettei matto huopaannu puhdistettavasta kohdasta. Koko maton pesussa suosittelemme kääntymään ammattitaitoisen mattopesulan puoleen.

Lisäksi 

Mattoja valmistetaan sekä koneellisesti että käsinkudottuina tai -solmittuina. Ainoastaan käsinkudotuissa ja -solmituissa matoissa on se ”aidon maton” tuntu, sillä jokainen matto on yksilöllinen. Mahdolliset pienet inhimilliset virheet tai vaihtelut kudonnassa vain lisäävät tuota tunnetta. Siksi myymme käsintehtyjä mattoja. Maton koko voi poiketa ilmoitetusta +/- 5% ns. käsityövaran vuoksi.

Olemme osa Care & Fair organisaatiota, sillä haluamme tukea kestävää kehitystä ja artesaaniosaamista alueilla, joissa matonkudonta on vahva osa perinnettä. Järjestön avulla tuemme matonkutojaperheitä saamaan parempaa terveydenhuoltoa ja koulutusmahdollisuuksia lapsilleen. Kaikki käsinkudotut ja -solmitut mattomme valmistetaan valitsemiemme kutojien, osaavien artesaanien ja tarkistamiemme kutomoiden käsissä. On sanomattakin selvää, että mattomme tehdään ilman lapsityövoimaa.

Material

Villa, Vintage

Color

Kuviolliset, Värikkäät

Size

205×284