Villa-viskoosimatto Palatsi, 200×300 cm

784,80 

1 varastossa

Villa-viskoosimatto Palatsi, 200×300 cm

784,80 

 Nopea toimitus kotiin 1-3 arkipäivässä
Paytrail logo   Osta nyt, maksa myöhemmin

Käsinkudotun Palatsi villa-viskoosimaton kaunis kuviointi ja upea värimaailma tekevät tästä matosta todellisen katseenvangitsijan. Viskoosin luontainen kiilto, saa maton värityksen elämään valon määrän vaihtelun mukaan. Maton yleisilmeessä tyylikkäästi toteutettu, ajan patinoima vaikutelma.

Materiaalit
60% viskoosi, 20% villa, 20% puuvilla

Koko 200 x 300 cm

Hoito
Säännöllinen tuuletus ja hellävarainen imurointi pitävät viskoosimattosi kauniina pitkään. Kosteudesta viskoosi sen sijaan ei pidä, vesi ja roiskeet saattavat jättää siihen jälkensä. Mikäli matto kostuu, jätä kuivumaan tasaiselle alustalle ja harjaa maton kuivuttua kevyesti tekstiiliharjalla. Vältä altistamasta voimakkaalle valolle.
Tahranpoistossa nopea reagointi on avainasemassa, poista tahrat mahdollisimman pian nihkeällä mikrokuituliinalla varovasti painelleen. Koko maton pesussa suosittelemme kääntymään asiantuntevan mattopesulan puoleen.

Lisäksi 
Mattoja valmistetaan sekä koneellisesti että käsinkudottuina tai -solmittuina. Ainoastaan käsinkudotuissa ja -solmituissa matoissa on se ”aidon maton” tuntu, sillä jokainen matto on yksilöllinen. Mahdolliset pienet inhimilliset virheet tai vaihtelut kudonnassa vain lisäävät tuota tunnetta. Siksi myymme käsintehtyjä mattoja. Maton koko voi poiketa ilmoitetusta +/- 5% ns. käsityövaran vuoksi.

Olemme osa Care & Fair organisaatiota, sillä haluamme tukea kestävää kehitystä ja artesaaniosaamista alueilla, joissa matonkudonta on vahva osa perinnettä. Järjestön avulla tuemme matonkutojaperheitä saamaan parempaa terveydenhuoltoa ja koulutusmahdollisuuksia lapsilleen. Kaikki käsinkudotut ja -solmitut mattomme valmistetaan valitsemiemme kutojien, osaavien artesaanien ja tarkistamiemme kutomoiden käsissä. On sanomattakin selvää, että mattomme tehdään ilman lapsityövoimaa.

Size

200×300

Color

Kuviolliset, Värikkäät

Material

Puuvilla, Villa, Viskoosi