Adora Oy - Tyylillä on koti

 

Olemme sisustus -ja kodintekstiileihin sekä mattoihin erikoistunut maahantuonti -ja agentuuriliike. Edustamme Suomessa useita johtavia valmistajia sekä brändejä, jonka lisäksi markkinoimme ja myymme myös omia tuotemerkkejämme. Olemme viime aikoina laajentaneet toimintaamme myös muihin sisustuksen tuoteryhmiin, kuten valaisimiin.

Tärkeä asia meille tekemisessä ja yhteistyökumppaneidemme valitsemisessa on ihmisten välinen kemia ja yhteinen intohimo kauneuteen sekä tyyliin.

Adoran visio on tuoda laadukkaita, tyylikkäitä ja hyvän näköisiä tuotteita kaikkien kuluttajien saataville kohtuuhintaan.

Tehtävänämme on tuoda parhaalla mahdollisella hinta/laatu -suhteella helpoimmat ja toimivimmat sisustusratkaisut eri asiakaskunnille.

Private Label -puoli on myös aktiivinen toimintakenttämme. Matkustamme jatkuvasti maailmalla ja etsimme uusia ideoita, jotta voimme tarjota asiakkaillemme uusimpia ja parhaita ratkaisuja heidän omiin mallistoihinsa.

Adoran historia ulottuu vuoteen 1985, jolloin Simon Hasan aloitti toimistoapulaisena ja juoksupoikana isänsä siskon Dina Kantorin agentuurifirmassa, Dekotex Oy:ssä. Vuonna 1987 hänen tätinsä äkillisesti kuoltua yritys myytiin Valtameri Osakeyhtiölle, missä Simon toimi tuotepäällikkönä reilun kahden vuoden ajan.

Vuonna 1990 hän perusti yhdessä Roland Lauritzonin kanssa yrityksen Accenta Collection Oy, josta tuli nopeasti yksi merkittävimmistä sisustuskankaiden agentuureista Suomessa. Yhteistä ja välillä hyvinkin värikästä taivalta kesti reilu kymmenen vuotta kunnes tiet erkanivat ja Simon perusti Adora Oy:n vuonna 2001. Samalla toiminta kehittyi pelkästä agentuurista myöskin omaan maahantuontiin ja omien mallistojen suunnitteluun.

Simon Hasanin kontaktiverkostoon kuuluvat tänä päivänä niin maailman johtavat suunnittelijat ja sisustajat kuin Aasian tuotantolaitokset, jotka valmistavat tavaraa myös edullisimmille ketjuille ja tuotemerkeille. Simon on yhtä paljon kotonaan kulkemassa Intian maaseudun kuoppaisia kärrypolkuja tutustumassa mattotehtaisiin kuin huippusuunnittelijoiden seurassa Pariisissa.